LOGITECH EXTREME 3D PRO GAMING KABLOLU JOYSTICK 942-000031

Maalesef - bu ürün artık mevcut değil

SKU: 210034194
Üretici: Logitech
1.277,28 ₺ (TL) (KDV Dahil)
Kullanılabilirlik: Stokta yok

HASSAS ÇEVİRME KOLLU DENETİM

Her şey bileğinize kalmış

Araştırmalar gelişmiş uçuşun, iç güdüler ve tepki süresine bağlı olduğunu göstermiştir. Pilotlara yardımcı olmak üzere laboratuvar ekibimiz Extreme 3D Pro için özel bir çevirme kollu dümen hazırladılar. Bu sayede küçük bir cihaz ile tek elle kontrol edebilirsiniz.

12 PROGRAMLANABİLİR TUŞ*

Yükünüzü özelleştirin

Extreme 3D Pro tüm komutları parmaklarınızın ucuna getirir, böylece gözlerinizi ufuktan ayırmanıza gerek kalmaz. Her bir programlanabilir tuşu yapılandırarak basit tekli komutları yerine getirmelerini sağlayabileceğiniz gibi makroları karıştırarak çoklu tuş vuruşlarını, mouse hareketlerini ve daha fazlasını da ayarlayabilirsiniz.

  • *Bazı profil ayarları için Logitech® Gaming Software'in etkinleştirilmiş olması gerekir ve bu ayarlar Linux® ve önceki Windows® tabanlı işletim sistemlerinde desteklenmez. Logitech® Gaming Software'egaming.logitech.com/support adresinden ulaşabilirsiniz.

8 YÖNLÜ HAREKET İMKANI

Baş parmağınızı çalıştırın

Görüş açınızı veya silahınızı hızlı ve kolayca değiştirin, en tepedeki 8 yönlü tuş uçuş simulatörlerine özel girişleri doğru şekilde yakalamak üzere tasarlanmıştır.

HIZLI ATEŞ TETİĞİ

Hedefe kilitlenin ve tetiğe basın

Extreme 3D Pro tetiğini istediğiniz veya ihtiyacınız olduğu kadar hızlı çekin ve parmağınızın her hareketinin eksiksiz yakalanacağından emin olun.

KONFORLU KAVRAMA

Uçuşun tadını çıkarın

Bir görev daha yapın veya rahatça daha fazla düşmanı yok edin, saatlerdir oynuyor olsanız bile. Şekillendirilmiş kıvrımlar saatler süren rahat oyun oynama deneyimi için elinizin şeklini alarak destek verir.

DENGELİ VE AĞIRLAŞTIRILMIŞ TABAN

Yerini bilir

Kapsamlı bir çalışmada her yana kayan bir joystick'in önemli bir olay esnasında performansa kötü etkisi olduğu bulunmuştur. Siz işinizi yaparken, ağır taban eğilip kalkmadan sabit duracaktır.

Sistem Gereksinimleri
Windows® 
70 MB sabit disk alanı
USB bağlantı noktası
İsteğe bağlı yazılımı yüklemek için İnternet bağlantısı

Paket İçeriği
Joystick
Kullanıcı belgeleri