LOGITECH MK330 WIRELESS KEYBOARD SET 920-003988

Maalesef - bu ürün artık mevcut değil

SKU: 210022518
Üretici: Logitech
1.011,46 ₺ (TL) (KDV Dahil)
Kullanılabilirlik: Stokta yok

11 kısayol tuşu ve istediğiniz yere sizinle birlikte gelebilen mouse sayesinde eğlenceyi ve konforu parmak uçlarınıza getiren kombinasyon.

Multimedya erişim tuşları

Şarkı atlayın. Video duraklatın. Sesi açın. Anında yürütmeye, duraklatmaya, öncekini, sonrakini oynatmaya, sesi açıp kapatmaya yarayan 11 adet multimedya tuşunuz var.

Şık, konforlu tasarım

Klavyenin şık ve ince profilli tasarımı ve fısıltı sessizliğinde tuşları sayesinde parmaklarınız yorulmadan, olağanüstü derecede konforlu bir şekilde yazın.

Taşınabilir kablosuz mouse

Şık fareyi bilgisayarınızla gittiğiniz her yere götürebilirsiniz. Ayrıca, ürün içerisindeki dahili alıcı saklama bölmesinde nano alıcıyı kolayca saklayabilirisiniz.

Uzun pil ömrü

24 ay klavye ve 12 ay mouse pil ömrü aylarca pil değiştirmekle uğraşmak zorunda kalmamanız demek.

Gelişmiş 2,4 GHz kablosuz

Uzun menzilli kablosuz bağlantı; gecikmeleri, kesilmeleri ve frekans karışmalarını ortadan kaldırırken, 10 metrelik kullanım mesafesi sağlar.**

Tak ve çalıştır

Kurulum bundan daha kolay olamazdı. Sadece kablosuz alıcınızı bilgisayarınızdaki herhangi bir USB bağlantı noktasına takmanız yeterli. Artık hiçbir yazılıma gerek olmadan MSN'yi keşfedebilir, Amazon'da alışveriş ve Google'da arama yapabilirsiniz.

12 programmable F-keys

Programlanabilir 12 F tuşu

Sık kullandığınız uygulamaları, klasörleri veya Web sayfalarını açmak için kolayca özelleştirebileceğiniz programlanabilir F tuşları elinizin altında.

Logitech Unifying alıcı

Bu küçük alıcı dizüstü bilgisayarınızda takılı kalır. Ayrıca, birden fazla USB alıcısıyla uğraşmak zorunda kalmadan uyumlu bir kablosuz fare, klavye veya sayısal tuş takımını kolayca ekleyebilirsiniz.

* Klavyenin pil ömrü, ofis ortamında yılda tahmini iki milyon tuş vuruşuna göre hesaplanmıştır. Farklı kullanıcılarda farklı rakamlar söz konusu olabilir. Farenin pil ömrü kullanıcıya ve kullanım koşullarına bağlı olarak değişiklik gösterebilir. ** Kablosuz kullanım mesafesi, çevresel ve bilgisayar kullanım koşullarına bağlı olarak değişiklik gösterebilir.

Paket İçeriği

  • Klavye
  • Fare
  • USB alıcı
  • USB mesafe artırıcı
  • 2 AA (klavye) ve 1 AAA pil (fare) pil (önceden takılmıştır)
  • Kullanıcı belgeleri